Kreativni kutak

Bilo kuda kreativa svuda! To je moj moto. Živim kreativnost u svakom području života i to želim podijeliti s vama. Neki će od vas reći: “Ma ja ti uopće nisam kreativna/kreativan!” Ili će možda reći nešto poput: “Ma, ja sam ti s umjetnošću na VI, nisam ti ja za to.”! E, pa ja vam odgovorno tvrdim da vi jeste kreativni i jeste za umjetnost jer su sva djeca rođena kao male dušice željne kreativnosti i igre oblicima, samo što negdje usput ona izgube taj žar jer ih nitko nije na to poticao ili nisu živjeli u takvom okruženju. Dakle, svi smo mi kreativni, samo moramo to ponovo pronaći u nama. Vrlo mi se sviđa razmišljanje Helen Bonham Carter o umjetnosti:

Mislim da je sve u životu umjetnost. Što radiš. Kako se oblačiš. Kako voliš nekoga i kako govoriš. Tvoj osmijeh i osobnost. U što vjeruješ i svi tvoji snovi. Način na koji piješ svoj čaj. Kako ukrašavaš svoj dom. Ili zabavu. Tvoja lista za kupovinu. Hrana koju pripremaš. Kako izgleda tvoj rukopis. I način na koji osjećaš. Život je umjetnost.

Helen Bonham Carter

Upravo to što Helena govori osjećam cijelim svojim bićem. Krenite sa mnom na ovo putovanje i pronađimo zajedno vašu izgubljenu ili bolje rečeno, USPAVANU kreativnost.

Birajte neku od kategorija:

Polijećeeeemo… 🙂

%d blogeri kao ovaj: