Što ćete ovdje naći?

Često sam imala potrebu zapisati svoje osjećaje i misli koje su se jednostavno pretakale u pjesme, pa u priče…Stoga na stranici postoji kutak Mušica stvara gdje ćete pronaći neobične, inspirativne i motivacijske pjesme i priče.

Slijedi kutak Mogu drugačije u kojem zapisujem svoje tekstove koji će se baviti razbijanjem predrasuda, stereotipa i preispitivanjem društvenih konvencija. Osim toga, to će, nadam se, biti i inspiracija i poticaj drugima da naprave nešto drugačije. U ovom kutku bit će naglasak na isticanju ženske snage i zajedništva te ideje multipotencijalnosti koju bih voljela približiti što većem broju ljudi.

U kutku Inspiracije pisat ću o osobama, knjigama i mjestima koja su me inspirirala. Dakle, nešto poput kutka preporuke. 😉

U kutku Spoznaje dijelit ću s vama spoznaje koje su mi pomogle u osobnom rastu. Mogu slobodno reći da živim od spoznaje do spoznaje i sve mi se čini kao da se život sastoji od niza spoznaja. Nadam se da će vam ovaj kutak biti motivacija u vašem osobnom rastu.

Sam šećer na kraju je Kreativni kutak. Kreativnost je u svakome od nas, samo to trebamo probuditi i poticati. Stoga ću u ovom kutku dijeliti tekstove o kreativnosti, poticati vas na kreativnost i predlagati različite kreativne aktivnosti.

Želim vam ugodno putovanje ovom stranicom.

Vaša,